Privacyverklaring

Bescherming Persoonsgegevens

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus
Mies Kapper zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken.
Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet

Welke gegevens verzamelen we?

Wanneer je een afspraak maakt en/of een contactformulier hebt ingevuld, een aankoop hebt verricht of andere aanvragen doet voor één van onze producten en/of diensten, zal aan jou gevraagd worden om je gegevens in te vullen. Wij verwerken alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

Voor- en achternaam
e-mailadres
Telefoonnummer
Website
Gegevens over jouw activiteiten op onze website
Bedrijfsnaam
Straat en huisnummer
Postcode en woonplaats
KvK nummer
IP-adres
Btw nummer
Contactgeschiedenis
Foto’s
Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een aanmelding op onze website, in correspondentie en telefonisch.

Met welk doel gebruiken we de persoonsgegevens?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

Je voornaam, e-mailadres en telefoonnummer die jij invult bij een formulier voor een contactformulier, worden gebruikt om te antwoorden op de contactaanvraag. We slaan deze gegevens niet op in ActiveCampaign of ander mailprogramma.

Wanneer jij het contactformulier invult, zijn jouw naam en e-mail adres nodig om jou van een reactie te kunnen voorzien. Je IP-adres wordt gecontroleerd om te zien of je geen spambot bent.

Wanneer je een reactie achterlaat op een blogbericht, wordt jouw naam bij jouw reactie getoond. Je e-mail adres wordt niet getoont. Je IP-adres wordt gecontroleerd om te zien of je geen spambot bent. Mocht je je abonneren op een blog, dan worden je naam en e-mail adres opgeslagen en de website gebruikt je e-mail om je een notificatie te sturen als er een nieuwe reactie is. De gegevens worden niet voor anderen doeleinden gebruikt en alle gegevens worden aan het eind van iedere maand verwijderd uit al onze systemen. Het is niet mogelijk om een reactie te plaatsen zonder persoonsgegevens achter te laten.
We kunnen eventueel door onszelf gemaakte foto’s verwerken. Deze foto’s gebruiken we om onze content meer sfeer te geven.

Cookies

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.
Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt.

Google Analytics

Ook door onze statistiekenpakket, Google Analytics, worden er cookies geplaatst. Wij willen graag weten hoe onze bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks onze website bezoeken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren. Wij willen natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter willen wij jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor hebben we goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.

Reactie-Module

De reactie-module op onze blog-artikelen maakt gebruik van het comment-systeem.

Social Media

Wij willen het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons.

Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een andere website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Bewaartermijn

Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor onze e-mails, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem worden verwijderd.

De gegevens in ons boekhoud- en CRM systeem bewaren we tenminste 7 jaar, onder andere om aan al onze wettelijke verplichtingen te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door ons verwijderd.

De bovenstaande termijn geldt, mits er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Rechten

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.
Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen.

Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen. Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Neem hiervoor contact op.

Wijzigingen

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen.
De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.